Saturday, 8 March 2014

Lyric: Dear Bobby by Yellowcard

Well, seharusnya aku posting tulisan ini sebulan yang lalu. Namun karena satu dan lain hal, baru sekarang terlaksana. Ini adalah post tentang lagu untuk bulan Februari. However, keep enjoying this ya.

Bulan Februari identik sebagai bulan kasih sayang. Dan menurut aku, gak ada yang lebih indah diantara kasih sayang dua orang manusia selain kesetiaan dan keterbukaan. Saat masing-masing pasangan mampu terbuka satu sama lain, maka jarak yang ada diantara mereka akan semakin kecil. Dan mereka masing-masing akan belajar bagaimana menerima kelebihan dan kekurangan satu sama lain. Pun akhirnya semua itu bermuara ke kesetiaan. Saat mereka mampu menjaga kesetiaan di dalam hubungan tersebut, maka hubungan tersebut boleh jadi akan langgeng tak termakan waktu. Asiik. :)



Berbicara tentang kisah romantis yang boleh jadi full of loyalty and transparency (haha bahasa aku ketinggian gak ya?), lagu berikut bisa jadi rujukan buat playlist kamu. Lagu dari Yellowcard ini liriknya ditulis oleh Kakek-nya si vokalis Yellowcard tersebut. Kok bisa? Yup. Jadi lirik di lagu ini sebenarnya adalah isi surat dari sang Kakek, untuk Bobby alias si Nenek. Auww, romantis banget lho ngedengerin liriknya. Ayoo kita langsung aja simak yaa:

Dear Bobbie,
Do you remember when you were young and very pretty? I do, I remember pleated skirts, black and white saddle shoes. Do you remember dancing that night? I do, I still think of you when we dance, although we cant jitterbug as we did back then.

Do you remember when
How long has it been?
1945 you opened my blue eyes
To see a whole new life

Do you remember when
I told you this that night,
That if you're by my side
When everyday begins
I'll fall for you again
I made a promise when
I told you this that night

I'll be fine
Cause when I die, then I die loving you
It's alright, I'll be fine
When I die, then I die loving you
Loving you, loving you

Do you remember the times we would give up on each other and get back together, then we were finally married in 1949. We drove the yellow convertible on our honeymoon. Do you remember? I do.

Life has led us here
Together all these years
This house that we have made
Holds twenty-thousand days

And memories we've saved
Since life has led us here

And I'll be fine (I'll be fine)
Cause when I die, then I die loving you
It's alright (it's alright), I'll be fine (I'll be fine)
Cause when I die, then I die loving you
Loving you, loving you

I'm coming home to you
Slipping off my shoes
Resting in my chair
See you standing there
The silver in your hair

I'm coming home to you
When I lay tonight, when I close my eyes
I know the sun will rise
Here the next life
As long as your still mine, then it's alright

And I'll be fine (I'll be fine)
Cause when I die, then I die loving you
It's alright (it's alright), I'll be fine (I'll be fine)
Cause when I die, then I die loving you
Loving you, loving you

You have gray hair now but you're a beautiful woman and the years have been good to both of us. We walk slow now, but we still have each other. The glue of love is still bonding us together. Love is what I remember. Do you remember?

No comments:

Post a Comment