Sunday, 19 May 2013

Angel (Owl City)

Suara Adam Young sangat amat seperti dongeng. Lembut dan punya efek bius. Belum lagi lirik-liriknya yang unik, memakai kosakata tentang alam dan ya itu, dunia dongeng. Dan uniknya lagi, sangat pas dipadu dengan dentuman musik yang katanya bernama elektropop or something. Laziizz deh pokoknya,:)




Nah salah satu lagunya yang lagi ku suka saat ini adalah Angel dari album ketiganya All Things Bright and Beautiful. Lagu ini bercerita seputar guardian angel gitu. Ahh tapi yang pastinya, Adam Young, si jenius dalang dibalik Owl City ini, selalu berupa dongeng atau cerita yang dinyanyikan dengan lembut. Plus-nya ditambah dengan perpaduan kosakata yang gak biasa banget. Oh yah mas Adam Young itu jenius karna dialah yang ada dibalik nama Owl City. Doi yang menulis lagunya, menyanyikan, sampai memainkan intrumen musiknya, haha unik banget ya. Oh, ya selain lagu ini, lagu Owlcity lainnya yang ok itu a.l: fireflies, vanilla twilight, galaxies, dll. Yah pokoknya ku suka aja, enak buat telingaku,:)


Ini dia lirik lagu Angel yang berhasil ku copas dari situs sing365.com:
Wake me if you're out there

Through the glass in my bedroom window
In the bushes far below
I thought I saw an unfamiliar shadow
Among the ones I so clearly know

I was sleeping with the night light unplugged
With a note on the rocking chair
That says, "I've been dreaming of the life I once loved,
So wake me if you're out there."

Living close to the ground
Is seventh Heaven cuz there are angels all around
Among my frivolous thoughts
I believe there are beautiful things seen by the astronauts
Wake me if you're out there

Wake me if you're out there

In the dust on my cellar staircase
A pair of footprints followed me
I saw a flicker in the fake fireplace
Blinked again but there was nothing to see

I've been leaving all the windows unlocked
With a basket by the oak tree
Cuz I'll be pickin' up the acorns that fall off
If you'll be climbing up to meet me

Living close to the ground
Is seventh Heaven cuz there are angels all around
Among my frivolous thoughts
I believe there are beautiful things seen by the astronauts
Wake me if you're out there

I keep my knees black and blue
Because they often hit the hard wood floor
(Wake me if you're out there)
And I believe so
I'm not praying to the ceiling anymore

I was sleeping with the night light unplugged
With a note on the rocking chair
That says, "I've been dreaming of the life I once loved,
So wake me if you're out there."

Living close to the ground
Is seventh Heaven cuz there are angels all around
Among my frivolous thoughts
I believe there are beautiful things seen by the astronauts

The indications revealed
(Wake me if you're out there)
That few of us realize life is quite surreal
So if you're dying to see
I guarantee there are angels around your vicinity
So if you're dying to see
I guarantee there are angels around your vicinity

Oh ya, kalau mau lihat videoklip-nya tinggal klik:
Happy listening Minna..^_^

Pictures source: Google image


No comments:

Post a Comment